Danish - Min computer stadig langsom efter at have kørt PC Cleaner (My computer still slow after running PC Cleaner)

Hvis din computer er træg, har vi nogle forslag til, hvordan du kan være i stand til at forbedre sine præstationer ved hjælp af PC Cleaner samt nogle andre systemværktøjer på din computer.
Trin 1. Brug PC Cleaners s Administrer Startup Manager.
Hvis din computer er aftagende specielt når du logger ind så måske er der nogle startup programmer, der tager op systemets ressourcer, som du kan deaktivere bruge PC Cleaner Pro.
1. Åbn og vælge de> Værktøjer> Startup Manager 'knappen.
2. Gennemgå listen over programmer, der starter op, når du logger på, og fjerne enhver, som du ikke har brug for.
3. Hvis du ikke kan genkende posten derefter forsøge at placere det i en søgeside som Google for at se, hvilken software det er relateret til.
* Vær forsigtig med ikke at fjerne vigtige elementer som f.eks virus scanner eller firewall. Du ønsker måske at prøve én eller to på tid og genstart for at sikre, at der ikke er problemer.
* Bemærk, at nogle programmer automatisk vil genaktivere sig ved opstart, så du kan have til at åbne programmet og gå ind i deres indstillinger for at deaktivere dem ved opstart.
 Trin 2. Brug Windows Systemværktøjer til at rense din computer.
Der er også et par andre ting, der kan bidrage til at fremskynde din computer, såsom at bruge Windows 'Systemværktøjer. Nedenfor finder du instruktioner om to meget nyttige værktøjer til at hjælpe dig med at holde din pc i rækkefølge: Diskoprydning og Diskdefragmentering.
1. Gå til din "Start" knappen, klik på "Alle programmer" og derefter "tilbehør" og endelig til "Systemværktøjer".
2. Vælg "Diskoprydning". Dette hjælpeprogram scanner din computer for midlertidige filer og slettede filer, der kan være helt slettes for at frigøre plads.
3. Nu skal du gå tilbage til "System Tools" liste over programmer, og vælg "Diskdefragmentering". Afslut ud af eventuelle kørende programmer for at undgå at støde på problemer. Denne proces vil sandsynligvis tage et stykke tid, så du måske ønsker at indstille den til defragmentere lige før du går i seng eller
* Det er en god ide at slette filer, du ikke længere har brug for. Hvis du har nogle videoer indlæst på din computer, overveje at slette nogle af dem for at frigøre noget plads.
* Det er normalt en god idé at have omkring 10% af din computers diskplads fri, så det kan fungere korrekt. For at finde ud af, hvor stort dit drev er, skal du gå til "Start" menuen, vælg "min computer" og højreklik på "c:", eller hvad din primære drev kaldes, og vælg 'Egenskaber'. Dette vil vise dig, hvor stor din harddisk er, og hvor meget plads der er tilbage på den.
 
Trin 3. Kontroller indstillingerne på enhver sikkerhedssoftware.
Vis forsinkelse kan også skyldes et højt niveau af aktiv beskyttelse af dit anti-virus program. Som en sikkerhedsforanstaltning, de fleste anti-virus programmer har en funktion, der scanner i realtid og konstant kører i baggrunden. Prøv at åbne programmet, klikke på 'Indstillinger' eller 'indstillinger', og ændre aktiv beskyttelse til at køre på en medium eller lavt niveau i stedet for højt. Dette vil sikre mindre belastning på dine systemressourcer.
 

Add Feedback