Danish - Kan ikke starte i normal tilstand efter installation af PC Cleaner (Cannot boot in normal mode after installing PC Cleaner)

Bemærk venligst, at PC Cleaner Pro har en meget specifik funktion: fastsættelse registreringsdatabasen poster fundet af scanningen. Men det faktum, at din computer er fejlbehæftet efter kører PC Cleaner Pro, skyldes formentlig, at andre faktorer såsom: dårlige-sektorer på din harddisk, spyware eller konflikter efter registreringsdatabasen fejl blev fastsat.
For at afgøre, om de problemer, du støder skyldes de seneste ændringer til din computer eller andet på grund af problemer med filer / harddisk, kan du prøve følgende muligheder:
1.) Gendan dit system ved hjælp af systemgendannelse i fejlsikret tilstand.
For at indtaste fejlsikret tilstand trykke på F8 på tastaturet, før Windows starter lastning og vælg Fejlsikret tilstand med netværk fra listen over muligheder.
2.) Hvis ovenstående procedure ikke virker:
1. Genstart computeren.
2. Nær slutningen af ​​BIOS beskeder eller grafik, men godt før noget fremgår Windows, skal du trykke på F8. Du må kun have et par sekunder til at få det rigtige sted til at trykke på F8, før den forsøger at gå ind i Windows. Hvis BIOS klager over en presset tast eller beder dig om at gå ind i BIOS setup, har du trykket på F8 for tidligt (Må ikke gå ind i BIOS-opsætningen).
3. Når det lykkes, bør du se en back-skærm med hvid tekst "Avancerede indstillinger for Windows". Brug op eller ned piletasterne til at markere Sidste kendte fungerende konfiguration, og tryk på Enter.
Efter, skal du følge nedenstående procedure:
1) Kør ScanDisk i følgende metode
A. Åbn Denne computer
B. Højreklik på drev c:
Fanen C. Vælg Egenskaber og derefter klikke på "værktøjer".
D. Klik på knappen "Undersøg nu"
E. Vælg begge afkrydsningsfelter (fix & Scan for dårlige sektorer automatisk)
F. Klik på "Start" knappen. Hvis anvist, skal du genstarte din computer, så den harddisken scanning udføres under boot-up
2) Når ovenstående er færdig Run Defrag
A. Gentag trin 1a - 1c
B. Klik på "Defragmenter nu" knappen
C. Klik på "Defragmenter" for at starte processen

Add Feedback