Finnish - Tietokoneeni vielä hidastaa ajamisen jälkeen PC Cleaner (My computer still slow after running PC Cleaner)

Jos tietokone on hidas, meillä on joitakin ehdotuksia siitä, miten voit ehkä parantaa suorituskykyä käyttämällä PC Cleaner sekä joitakin muita järjestelmän työkalut tietokoneellesi.
Vaihe 1. Käytä PC Siivoojat n Hallitse Startup Manager.
Jos tietokone on hidastumassa erityisesti kun kirjaudut sisään niin ehkä on joitakin käynnistysohjelmia että vievät järjestelmän resursseja, jotka voit poistaa PC Cleaner Pro.
1. Avaa ja valitse> Työkalut> Startup Manager "-painiketta.
2. Katso luettelo ohjelmista, jotka käynnistyvät, kun kirjaudut sisään ja poista, joita et vaadi.
3. Jos et tunnista merkinnän yritä sen asettamista hakusivun, kuten Google, mitä ohjelmistoja se liittyy.
* Ole varovainen, ettei poista tärkeitä kohteita kuten virus skanneri tai palomuuri. Haluat ehkä kokeilla vain yhtä tai kahta kerrallaan ja käynnistä varmistaa, että ei ole kysymyksiä.
* Huomaa, että jotkin ohjelmat automaattisesti uudelleen käyttöön itse käynnistyksen joten saatat joutua avaamaan ohjelmaa ja mennä niiden asetuksia voidakseen poistaa ne käynnistyksen yhteydessä.
 Vaihe 2. Käytä Windows System Tools puhdistaa tietokoneesi.
On myös pari muuta asiaa, jotka voivat nopeuttaa tietokoneen, kuten Windows "System Tools. Alla ohjeet kaksi erittäin hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit pitää tietokoneesi järjestyksessä: Levyn uudelleenjärjestäminen ja Levyn eheytys.
1. Mene oman "Käynnistä" -painiketta, napsauta "kaikki ohjelmat" ja sitten "tarvikkeet" ja lopulta "järjestelmän työkalut".
2. Valitse "Levyn uudelleenjärjestäminen". Tämä apuohjelma etsii tietokoneelta väliaikaiset tiedostot ja poistetut tiedostot, jotka voidaan täysin tyhjentää, jotta tilaa vapautuu.
3. Nyt mene takaisin "System Tools" luettelo ohjelmista ja valitse "Levyn eheytys". Poistu ulos kaikki käynnissä olevat ohjelmat, jotta vältetään kohtaamisen kysymyksiä. Tämä prosessi tulee todennäköisesti kestää jonkin aikaa, joten voit halutessasi asettaa sen eheyttää juuri ennen nukkumaanmenoa tai
* Se on hyvä idea poistaa tiedostoja, joita et enää tarvitse. Jos sinulla on videoita ladataan tietokoneen, harkitse poistamalla joitakin niistä vapauttaa tilaa.
* Se on yleensä hyvä olla noin 10% tietokoneen levytilaa vapaaksi, jotta se voi toimia oikein. Selvittää, kuinka suuri asema, mene "Käynnistä" valikosta "Oma tietokone" ja klikkaa hiiren oikealla "C:", tai mikä sinun tärkein asema on nimeltään, ja valitse "Properties". Tämä näyttää sinulle kuinka suuri asema on, ja kuinka paljon tilaa on jäljellä siitä.
 
Vaihe 3. Tarkista asetukset tahansa tietoturvaohjelmisto.
Viipeellä voi johtua myös runsaasti aktiivista suojausta virustorjuntaohjelman. Turvallisuusvarotoimenpiteenä, useimmat anti-virus ohjelmat ovat ominaisuus, joka tarkistaa reaaliaikaisesti ja jatkuvasti toimii taustalla. Yritä avata ohjelmaa, klikkaamalla "asetukset" tai "vaihtoehdot", ja muuttuvat aktiivinen suojaus toimimaan keskipitkällä tai alhainen sijaan korkea. Näin varmistetaan vähemmän rasitusta järjestelmän resursseja.

Add Feedback