Finnish - Ei käynnisty normaalitilassa asennuksen jälkeen PC Cleaner (Cannot boot in normal mode after installing PC Cleaner)

Huomaa, että PC Cleaner Pro on hyvin erityinen tehtävä: vahvistamisesta rekisterimerkinnät löytämät skannaus. Kuitenkin se, että tietokoneen toimintahäiriö kun käynnistän PC Cleaner Pro, johtuu todennäköisesti muista tekijöistä, kuten: bad-sektorit kiintolevyllä, vakoiluohjelmia tai konflikteja jälkeen rekisterin virheet vahvistettu.
Sen määrittämiseksi, onko asioita kohtaat johtuvat viimeaikaisten muutosten tietokoneeseen tai muuten ongelmien vuoksi tiedostojen / kovalevy, voit kokeilla seuraavia vaihtoehtoja:
1.) Järjestelmän palautus käyttävät järjestelmän palauttaminen vikasietotilassa.
Voit kirjoittaa vikasietotilassa painamalla F8-näppäintä, ennen kuin Windows käynnistyy lastaus ja valitse Vikasietotila ja verkko luettelosta vaihtoehtoja.
2.) Jos yllä mainitut toimenpiteet eivät toimi:
1. Käynnistä tietokone uudelleen.
2. Lähellä lopussa BIOS viestejä tai graafista, mutta selvästi ennen kaikkea ilmi Windows, paina F8-näppäintä. Sinulla voi olla vain muutaman sekunnin saada oikea paikka painaa F8 ennen kuin se yrittää mennä Windows. Jos BIOS valittaa painetaan näppäintä tai pyytää sinua mennä BIOS-asetukset, olet painanut F8 liian aikaisin (Älä mene BIOS setup).
3. Kun onnistuu, sinun pitäisi nähdä taaksepäin ruutu valkoisella tekstillä "Windows Advanced Options". Käytä ylös ja alas nuolinäppäimillä Viimeisin toimiva kokoonpano ja paina Enter.
Jälkeen, seuraa alla olevia ohjeita:
1) Suorita ScanDisk seuraavassa menetelmässä
A. Avaa Oma tietokone
B. hiiren kakkospainikkeella C-asema:
C. Valitse Ominaisuudet-välilehti ja napsauta sitten "työkalut".
D. Valitse "Tarkista nyt" -painiketta
E. Valitse molemmat check-laatikot (Korjaa automaattisesti & Scan virheellisiä sektoreita)
F. Napsauta "Käynnistä" -painiketta. Jos sinua neuvotaan, käynnistä tietokone uudelleen niin, että kiintolevyn skannaus suoritetaan aikana käynnistyksen
2) Kun edellä on päättynyt Run Pettää
A. Toista vaiheet 1a - 1c
B. Valitse "Eheytä" -painiketta
C. Valitse "Eheytä" aloittaa prosessin

Add Feedback