Dutch - Mijn computer nog steeds traag na het uitvoeren van PC Cleaner (My computer still slow after running PC Cleaner)

Als uw computer is traag, hebben we een aantal suggesties over hoe je zou in staat zijn om de prestaties te verbeteren door het gebruik van PC Cleaner evenals enkele andere systeem tools op uw computer.
Stap 1. Gebruik PC Cleaners's Beheer Startup Manager.
Als uw computer vertraagt ​​specifiek wanneer u zich aanmeldt dan misschien zijn er een aantal opstartprogramma's die zijn toegang tot het systeem middelen die u kunt uitschakelen met de PC Cleaner Pro.
1. Open en selecteer de> Extra> knop Startup Manager '.
2. Bekijk de lijst met programma's die starten wanneer u zich aanmeldt in en verwijder die u niet nodig heeft.
3. Als je niet het item herkent dan proberen te plaatsen in een zoekpagina zoals Google om te zien welke software het is gerelateerd aan.
* Wees voorzichtig niet om belangrijke items te verwijderen zoals uw virusscanner of firewall. Misschien wilt u slechts één of twee proberen op tijd en start om ervoor te zorgen dat er geen problemen.
* Houd er rekening mee dat sommige programma's automatisch weer inschakelen zich bij het opstarten, zodat je kan hebben om het programma te openen en gaan in hun instellingen om hen bij het opstarten uit te schakelen.
 Stap 2. Gebruik Windows System Tools om uw computer schoon.
Er zijn ook een paar andere dingen die kunnen helpen om de snelheid van uw computer, zoals het gebruik van System Tools Windows '. Hieronder vindt u instructies over twee zeer handige tools om u te helpen uw pc te houden in orde: Schijfopruiming en Schijfdefragmentatie.
1. Ga naar uw "start" knop, klik op "alle programma's" en vervolgens "accessoires" en tenslotte op "System Tools".
2. Selecteer "Disk Cleanup". Dit hulpprogramma scant uw computer voor tijdelijke bestanden en verwijderde bestanden die volledig kan worden gewist om ruimte vrij te maken.
3. Nu ga dan terug naar de "System Tools" lijst met programma's en selecteer "Disk Defragmenter". Gelieve af te sluiten van alle actieve programma's om te voorkomen dat problemen ondervindt. Dit proces zal waarschijnlijk een tijdje duren, dus misschien wil je in te stellen defragmenteren net voordat je naar bed gaat of
* Het is een goed idee om alle bestanden die u niet meer nodig hebt verwijderen. Als u video's geladen op uw computer, overweeg dan het verwijderen van een aantal van hen vrij te maken wat ruimte.
* Het is meestal een goed idee om ongeveer 10% van de schijfruimte van uw computer vrij, zodat het goed kan werken. Om erachter te komen hoe groot uw schijf is, ga dan naar het menu "Start", kies "mijn computer" en klik met de rechtermuisknop op de "c:", of wat uw hoofdaandrijving wordt genoemd, en kies 'Eigenschappen'. Dit zal u laten zien hoe groot uw schijf is, en hoeveel ruimte er nog op.
 
Stap 3. Controleer de instellingen van beveiligingssoftware.
Enige vertraging kan ook worden veroorzaakt door een hoog actieve bescherming van de antivirus programma. Als een veiligheidsmaatregel, de meeste anti-virus programma's hebben een functie die scant in real-time en voortdurend op de achtergrond draait. Probeer het openen van het programma te klikken op 'Instellingen' of 'opties', en het veranderen van actieve bescherming te draaien op een gemiddeld of laag niveau in plaats van hoog. Dit zal zorgen voor minder druk op uw systeem resources.

Add Feedback