Dutch - Kan niet opstarten in de normale modus na het installeren van PC Cleaner (Cannot boot in normal mode after installing PC Cleaner)

Houdt u er rekening mee dat de PC Cleaner Pro heeft een zeer specifieke functie: de vaststelling van het register data gevonden door de scan. Echter, het feit dat uw computer defect na het draaien van PC Cleaner Pro, is waarschijnlijk te wijten aan andere factoren, zoals: slechte sectoren op uw harde schijf, spyware of conflicten na de fouten in het register zijn vastgesteld.
Om vast te stellen of de problemen die je ondervindt zijn te wijten aan de recente wijzigingen aan de computer of anders door problemen met files / harde schijf, kunt u proberen de volgende opties:
1.) Herstel uw systeem met behulp van het systeem te herstellen in de veilige modus.
Voor het invoeren van de veilige modus druk op F8 op het toetsenbord voordat Windows wordt gestart laden en selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden uit de lijst met opties.
2.) Als de bovenstaande procedure niet werkt:
1. Start de computer.
2. Tegen het einde van de BIOS-berichten of grafisch, maar ook voordat er iets blijkt uit Windows, drukt u op de F8-toets. U mag slechts een paar seconden om de juiste plek om op F8 te krijgen voordat het probeert in Windows te gaan. Als de BIOS klaagt over een ingedrukte toets of vraagt ​​u in het BIOS setup te gaan, je hebt ingedrukt F8 te snel (Niet in de BIOS setup te gaan).
3. Bij succes, moet u een back-scherm met witte tekst "Windows Geavanceerde opties" te zien. Gebruik de pijl omhoog of omlaag toetsen te markeren Laatst bekende juiste configuratie en druk op Enter.
Na, volg dan de onderstaande procedure:
1) Voer Schijfcontrole in de volgende methode
A. Open My Computer
B. Klik met de rechtermuisknop op station c:
Tab C. Kies Eigenschappen en klik vervolgens op 'gereedschappen'.
D. Klik op de knop "Nu controleren"
E. Selecteer zowel check-boxes (automatisch corrigeren & Scan voor slechte sectoren)
F. Klik op "Start" knop. Als geïnstrueerd, start je computer om zo de harde schijf scan wordt uitgevoerd tijdens het opstarten
2) Als het bovenstaande is voltooid Run Defrag
A. Herhaal stap 1a - 1c
B. Klik op "Nu defragmenteren" knop
C. Klik op "Defragmenteren" om het proces te starten

Add Feedback